top of page

Paluu pisteiden äärelle


JyPK palasi voittojen tielle Vaajakoskella. TiPS kaatui lukemin 2-0. Helpolla pisteet eivät irronneet. Nuori tikkurilalaisryhmä on ainakin keskiviikkoillan perusteella päässyt käsiksi liigafutikseen ja voi hyvällä syyllä uskoa, että loppukaudesta ryhmä parantaa kokemuksen karttuessa.

TiPS:lla oli heti ottelun alkupuoliskolla mahdollisuudet hankkiutua jopa parin maalin johtoon. Ensin 12. minuutilla Melanie Azodolla oli tuhannen taalan paikka viedä TiPS 0-1 johtoon, mutta hieman epäonnistunut laukaus päätyi Juuli Kainulaisen syliin. Toinen paikka tuli 20. minuutin jälkeen, kun Jenna Topra pääsi läpi, mutta vastaan tullut Kainulainen sai torjuttua Topran laukauksen. Tikkurilalaiset olivat ottelun alussa aloitteellisempia ja saivat JyPKin puolustuskannalle.

Jakson vanhetessa vihreäsydämiset saivat juonesta paremmin kiinni. Vapauttava maali tuli puolen tunnin kohdalla. Lavdije Begolli pääsi päineen väliin Heidi Toukolan kulmapotkuun ja oikeastaan jo totuttuun tyyliin palloa naarattiin verkosta. Maali oli Begollin kauden kuudes.

Myös JyPKin toisessa maalissa Begollilla oli vahvasti jalkansa pelissä. Millintarkka keskitys rangaistusalueen oikealta laidalta löysi Tytti Jaakkolan jalan ja Jaakkola pääsi nikkaamaan kauden neljännen osumansa lähes tyhjään verkkoon.

Toinen puoliaika oli suhteellisen staattinen. Kumpikaan ei luonut pitkiä painejaksoja ja peli pyöri keskialueen tuntumassa, eikä mitään hurjastelua liikuntapuiston nurmella nähty. Vähintään osa syy löytyy taivaalta. Oman lisänsä otteluun toi Vaajakoskella paahtanut 32 asteen helle. Lähes tuulettomassa tilassa se teki varmasti ajan kuluessa tehtävänsä, eikä TiPS saanut rakennettua kunnon loppukiriä.


69 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page