top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

JyPK hakee paluuta pisteille


Naisten Liiga jatkuu Vaajakoskella keskiviikkona. Elokuun aluksi pelataan toukokuulta siirtynyt ottelu sarjanousija Tikkurilan Palloseuraa vastaan.

JyPKin kaksi viimeistä ottelua ovat päättyneet tappiohin, joten halu palata pisteiden pariin on vahva, vaikka kauden tavoite yläloppusarjapaikka onkin jo hallussa. JyPK kärsi 0-4 tappion Hongalle viime lauantaina. Vahva vierasjoukkue jätti vihreäsydämiset nollille, vaikka paikkoja pariin maaliin olikin. Honka oli kuitenkin selvästi vahvempi. Joukkue saa otteluun takaisin viime ottelussa pelikiellossa olleen Lavdije Begollin.

TiPS:n nuori joukkue on saanut kiinni liigapeleistä. Lauantaina se nousi pois jumbosijalta kaadettuaan Pallokissat Kuopiossa maalein 0-3, joka antaa todennäköisesti suuren lastin itseluottamusta kauden loppuihin otteluihin. Joku sanaseppo voisi kuitata, että maalejahan Tikkurilassa on vuosikymmenet tehtykin.

Vaikka on perusteltua sanoa JyPKin lähtevän otteluun ennakkosuosikkina, astelee Vaajakoskelle vaarallinen ja nälkäinen tikkurilalaisryhmä. Sen he osoittivat Kuopiossa, joka ei ole helppo paikka pelata. JyPKin vierailu tuotti siellä tasapelin. Kun vielä muistetaan, että aiemmin TiPS voitti TPS:n ja vei sarjakärjki HJK:lta pisteen, ei elokuun ensimmäinen keskiviikko ole taputeltu ennen kuin 90 minuuttia ja rapiat ovat taulussa.

Parhaiten TiPS:lta verkkoja on pullistanut Nora Lehto neljällä maalilla. JyPKiltä maalitilaston kärjessä jatkaa Gentjana Rochi (14) sekä Henna Honkanen (5) ja Lavdije Begolli (5). Ottelu alkaa Vaajakoskella hieman totuttua arkiottelua myöhemmin klo 19.00.


78 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page