top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Hallitseva mestari saapuu Vaajakoskelle


Jyväskylässä rallataan viikonloppu, mutta löytyy kaupungista muutakin urheiluviihdettä. Hallitseva Suomen mestari Honka saapuu testaamaan JyPKin vahvan kotivireen.

Honka on odotetusti hallitsevana mestarina taulukon yläpäässä ja kamppailemassa myös tämän vuoden pytystä. Hongan viime ottelut ovat olleet ainakin tuloksellisesti vuoristorataa, sillä neljä viimeistä ottelua ovat päättyneet vuoroin voittoon ja tappioon. Viimeisimmän ottelunsa se hävisi Ålandille kotonaan 1-0.

Naisten Mestarien liigan karsintaturnaukseen valmistautuva Honka saa vastaansa kiven kovan kotijoukkueen. Vaajakoski on osoittautunut vieraille erittäin vaikeaksi paikaksi voittaa. Lisäksi JyPK kärsi tappion HJK:n vieraana 1-2 ja haluaa palata voittojen tielle lauantaina. Paikka yläloppusarjassa on sinettiä vaille valmis.

Viime otteluissa JyPKin erikoistilanne pelaaminen on ollut tehokasta. Sitä tehokkuutta tarvitaan Honkaa vastaan, joka on päästänyt keskiarvolla alle yhden maalin per ottelu. JyPK puolestaan on ollut liigan toiseksi tehokkain viimeistelijä. Mitään vikaa ei tosin ole Hongankaan viimeistelyssä, sillä se on juuri joukkue, joka on viimeistellyt JyPKiä tehokkaammin.

Hongan tehokkaimmat ovat olleet Ella-Roosa Huusko (10) ja Milla Punsar (6). JyPKiltä eniten nuottaa ovat kokeneet maalipörssin ykkönen Gentjana Rochi (14) sekä Henna Honkanen (5) ja Lavdije Begolli (5).

JyPKiltä puuttuu varmuudella kokoonpanosta neljännen keltaisen korttinsa Helsingissä saanut Lavdije Begolli.

Aikaisempien viikkojen tapaan oman lisänsä tuo helle, joka ennusteiden mukaan paahtaa Vaajakoskella kovemmin kuin kertaakaan ottelupäivänä tänä vuonna.


40 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page