top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Vastavierailu isolle kirkolle


Joukkueiden viimeisin kohtaaminen Jyväskylässä oli jyväskyläläisittäin viimainen. HJK haki tylysti pisteet lukemin 0-4. Se oli myös JyPKin kauden käännekohta. Tuon kolean vapun jälkeen JyPK on hävinnyt ainoastaan kerran. Turussa kaksi viikkoa sitten. HJK on kivunnut sarjakärkeen. Stadilaisten viimeisin pytty on vuodelta 2005. Oletettavasti kannun palauttaminen Helsinkiin siintää jo Kustaanmiekan kohdalla, mutta tasaisessa liigakärjessä jokaisella pisteellä on merkityksensä. Näin on myös JyPKin osalta. HJK voitti viime kierroksella Pallokissat kotonaan 3-0. Mitään pröystäilyä maalien muodossa se ei ole järjestänyt, mutta samalla päästettyjä maaleja on Ålandin kanssa sarjan vähiten. Sarjajohto ei siis liene yllätys. JyPK sai balsamia TPS ottelulle viime lauantaina, kun PK-35 kaatui Vaajakoskella. Se oli maalipaikoissaan tehokas ja puolusti tiiviisti. Joukkueen erikoistilanteet ja etenkin kulmat ovat olleet vastustajille tuhoisia. Kun pelitilanteistakin on verkko heilunut kiitettävästi, on JyPKin hyökkäyspelaaminen yhä monipuolisempaa. Vilma Hakala ja Hanna Ruohomaa ovat säkittäneet HJK:lle viidesti. Samaan JyPKistä ovat pystyneet Henna Honkanen sekä Lavdije Begolli. JyPKin Gentjana Rochi johtaa maalipörssiä 13 osumalla.


31 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page