top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

TPS toistamiseen parempi


Turkulaiset hakivat aiemmin tällä kaudella kolme pistettä Jyväskylästä ja tällä kertaa emännät eivät olleet yhtä vieraskoreita - pisteet jäivät vauhdikkaan ja runsasmaalisen kamppailun jälkeen emännille maalein 3-2. TPS pelasi omilla vahvuuksillaan aktiivista ja nopeisiin vastaiskuihin pohjautuvaa pelitapaansa ja vaikka tämä JyPK leirissä oli tiedossa ennen ottelua ei kentällä kovaan prässiin ja oman selustan puolustamiseen vastustajan saadessa pallon löydetty riittävästi lääkkeitä ottelun voittamiseksi.

Ottelu sai jyväskyläläisittäin hyvän alun ja Lavdi Begolli täräytti kulmapotkun jälkitilanteesta komeasti pallon takakulmaan viidennellä peliminuutilla. TPS sai kuitattua johtomaalin vain viitisen minuuttia myöhemmin kun pallo saatiin pelattua JyPK puolustuslinjan sivusta läpiajoon Milla Rantamäellä, tämä sai kierrettyä ja siirrettyä pallon tyhjään maaliin ohi vastaan tulleen JyPK maalivahti Pauliina Tähtisen osittain onnellakin. Kahden nopean maalin jälkeen ensimmäinen puoliaika pelattiin loppuun ilman lisäosumia, paikkoja molemmilla joukkueilla maalintekoon oli useampia ja peli tarjosi erittäin hyvää viihdettä katsojille.

Toinen puoliaika käynnistyi TPS prässätessä entistäkin ahnaammin vaikeuttaen vieraiden pelin avaamista, vaarallisia tilanteita ei kuitenkaan toisen puoliajan alussa nähty. Hieman vajaan tunnin pelin kohdalla TPS onnistui yllättämään Pauliina Tähtisen toistamiseen, kulmapotkun purkupallo tipahti kulman antaneen Tiia Savolaisen haltuun ja tämän komea & tarkka laukaus pienestä kulmasta upposi etukulmasta sisään. JyPK reagoi takaiskuun hyvin ja sai paineen turkulaisten päätyyn heti maalin jälkeen, painostuksen tuloksena saadusta kulmapotkusta pienen pomputtelun jälkeen Marika Ritvanen puski pallon sisään tasoittaen ottelun 64. peliminuutilla.

Tasatilanteessa peli jatkui tasaisena ja molemmat hakivat johtomaalia peruuttelun sijaan, tällä kertaa rouva Fortuna oli turkulaisten puolella - päästä päähän aaltoillut ottelu ratkesi 79. peliminuutilla Tiia Savolaisen karatessa JyPK puolustukselta syvältä TPS alueelta lähteneestä syötöstä ja Savolainen viimeisteli läpiajon päätteeksi ottelun toisen maalinsa tarkasti alakulmaan. 3-2 maalin jälkeen turkulaiset taistelivat ahkerasti loppuun asti estäen JyPK:n loppukirin ja kiihkeä kamppailu pisteistä päättyi näihin numeroihin vieraiden pettymykseksi


46 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page