top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Juhannusvierailu Tampereelle


Juhannukseen laskeudutaan Tammelan stadionilla juhannusaaton aattona. JyPK ja Ilves kohtaavat toistamiseen lyhyen ajan sisään. Voidaan siis puhua lähes back to back ottelusta.

JyPK on ollut viime otteluissa hurjassa maalivireessä. Kolmen kotiottelun tehtyjen maalien määrä on 14 ja vihreäsydämiset ovat nousseet jo sarjassa viidenneksi tarraten kiinni yläloppusarjapaikkaan.

Joukkueiden kohtaaminen Vaajakoskella päättyi JyPKin 4-0 voittoon, joten kissaeläimelle sopien, kalavelat on varmasti halu ottaa takasin torstaina. Vaajakoskellakin se loi pari loistavaa paikkaa mutta ylärimaa lähemmäksi se ei päässyt.

Ilves pelasi nousujohteisesti ennen vierailua Vaajakoskella. Nousujohteisuus katkesi kuitenkin tylysti ja edellisen ottelunsa se hävisi HJK:lle kotonaan maalein 2-3.

Molemmat joukkueet varmasti haluavat juhannustauolle voittajana, joten keskikesän juhlan aattona nähtäneen viihdyttävä futisilta. Valtakunnallisen uutiskynnyksen ylittänyt ja maalipörssin selvään johtoon siirtynyt JyPKin Gentajana Rochi on venyttänyt verkkoja jo 12 kertaa tällä kaudella. Ilveksen maaliahneimmat ovat olleet Johanna Salmijärvi ja Roosa Ärväs neljällä osumalla.


39 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page