top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Ilves kaatui Tampereella


JyPK haki maukkaat pisteet Tammelan stadionilta. Juhannuksen viettoon joukkue pääsee neljän ottelun voittoputkessa. Suomalainen kesä näytti koleaa kylkeään kun lämpötila vaihtui alkukesän lämmöstä reilun kymmenen asteeseen ja vesisateeseen.

Viimeisten otteluiden tapaan JyPK siirtyi johtoon ennen kuin 10 minuuttia täyttyi. Henna Honkanen ohjasi Gentjana Rochin matalan keskityksen ohi Annika Laihasen. Tasaisen ensimmäisen puoliajan lopulla Tiia Mensonen vapautti Henna-Riikka Honkasen pitkällä syötöllä läpiajoon. Honkanen siirsi varmasti pallon ohi vastaan tulleen Laihasen ja JyPKin taukojohtoon 0-2.

Ilves pääsi otteluun mukaan toisen puoliskon alussa. Kulmapotkun jälkitilanteesta pallo jäi pyörimään vitosen viivalle josta Sanni Ojanen kävi lakaisemassa sen ohi Pauliina Tähtisen.

Varsinaista takaa-ajoa Ilves ei kuitenkaan saanut aikaiseksi. Viimeisiä niittejä ottelulle napsuteltiin 71. minuutilla kun Tiina Tiaisen veto yllätti Annika Laihasen. Laukaus lipsahti Laihasen längistä verkon perukoille.

Gentjana Rochi kävi pursottamassa vielä kermat kakun päälle laukomalla komasti etukulmasta loppulukemat 4-1.

Seuraavaksi JyPK matkustaa TPS:n vieraaksi lauantaina 7.7. Sitä ennen nautitaan keskikesän juhlasta. JyPK toivottaa kaikille hyvää juhannusta!


82 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page