top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Näyttävä voitto Pallokissoista


JyPK jatkoi vahvaa jyrinää ilmailunäytöksen lomassa. Se rallatteli selittelemättömän 5-1 voiton Pallokissoista.

Kuopiolaisilla oli pienet hetkensä ensimmäisellä puoliajalla kestää ottelussa mukana. Pallokissat kuittasi nopeasti Gentjana Rochin ottelun alussa tekemän avausosuman Aino Krögerin maalilla.

Jakson puolivälissä Vaajakoskella nähtiin häivähdys Cristiano Ronaldosta. Rochin upea saksipotkumaali Lavdije Begollin keskityksestä oli silmänruuan lisäksi niitti Pallokissojen iltapäivään. Maalin voi katsoa ottelukoosteesta: JyPK TV

Toisella jaksolla kotijoukkue oli suvereeni. Pallokissoilla ei maalipaikkoja juurikaan ollut. Ne JyPK vei selvästi nimiinsä. Henna Honkanen ja Lavdije Begolli maalasivat JyPKin lopulliselle karkumatkalle Marika Ritvasen kulmapotkuista vajaan parin kymmenen minuutin jälkeen. Iltapäivä sai kruununsa 84. minuutilla. Gentjana Rochi kruunasi viimeotteluiden mahtivireensä kauden toisella hattutempulla.

Kovaan vireeseen vertyneen vihreän pyörremyrskyn voi seuraavaksi nähdä Tampereella Ilveksen vieraana juhannuksen korvilla 21.6.


61 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page