top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Kissalauma hiipii Keski-Suomeen


Reilun parin viikon tauko on takana. Mikä sen paremmin päättää kuin taistelu Pönttövuoren rouvuudesta. Pääsiäisenä Pallokissat taisteli tappioasemasta 3-3 tasapelin Savon Sanomat Areenalla Kuopiossa. Näin ollen tämän kauden rouvuus ratkeaa lauantaina Vaajakoskella.

Lauantai näytää onko savolaiset tulossa naattimaan vai laakasemmaan. Jos siitä naattimisesta ja laakasemisesta puhutaan on JyPK tehnyt niitä molempia ONSia ja Ilvestä vastaan. Vastustajan reppu on rupissut yhdeksän kertaa ja omiin on mennyt samalla kaksi. Ilvestä vastaan vihreäsydämiset pelasivat kauden 1. nollapelin. JyPK on pelannut neljä edellistä otteluaan tappioitta. Kuopion ottelusta jäi iso pala hampaiden väliin, kun Pallokissat kirivät kahden maalin johdon kiinni. Lauantaina tämä halutaan painaa unholaan.

Pallokissojen suunta on ollut päinvastainen. Neljästä viime ottelusta pistepussiin on kilahtanut kaksi tasapelipistettä. Toinen niistä tosin PK-35:ltä. Joukkueella on vielä täydet mahdollisuudet yläloppusarjaan joten kissalauma tulee varmasti kynnet teroitettuna Vaajakosken liikuntapuistoon.

Taistelu loppusarjapaikoista on edelleen tiukka. Viivan ympärillä on viisi joukkuetta viiden pisteen sisällä. Kun voitot tuovat pisteitä kolme, on selvää että jokainen ottelu tulee olemaan merkityksellinen.

JyPKin Gentjana Rochi on moukaroinut jo yhdeksän maalia. Kun samalla Henna Honkanen, Heidi Toukola, Tytti Jaakkola ja Lavdije Begolli ovat pussittaneet muutaman osuman on joukkueen tulivoima laajentunut. Pallokissojen paras maalintekijä on Aino Kröger neljällä osumalla.

Paikalle odotetaan myös Pallokissojen kannattajia, joten lauantain tunnelma tullee olemaan hieno.


49 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page