top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Petojahtiin torstaina


JyPKin kausi jatkuu torstaina Vaajakoskella. Vastaan astelee Tampereen Ilves.

Lauantainen ONS voitto ja vallattomaksi äitynyt maalikimara on nopeasti nollattava, sillä torstaina vastustajaksi saapuvat manselaiset ovat voittaneet kaksi viimeistä otteluaan yhteismaalein 8-3. Nihkeästi alkukauden aloittanut ja liigan kärkipaikoille ennustettu joukkue on lämmennyt liigakauteen kelien mukana.

JyPK avasi kotiotteluputkensa komealla 5-2 voitolla ONS:sta. Raikkaan esityksen jälkeen kotivoitto antaa hyvät lähtökohdat torstaille. Maalinteossa onnistui useampi vihreäsydäminen. Heidi Toukolan ja Tytti Jaakkolan maalien lisäksi Gentjana Rochi ampui kauden 1. hattutemppunsa. Ilveksen maalivire luvannee kuitenkin tiukkoja hetkiä myös omassa kenttäpäädyssä.

Ottelun tärkeys on viime lauantain lailla suuri. Tuo ylä- ja alaloppusarjan erottava viiva on edelleen panoksena, sillä vaisun alkukauden jälkeen Ilves on noussut JyPKin kantaan sarjataulukossa. Siksi kolmen pisteen voitot ovat kultaakin kalliimpia molemmille joukkueille.

JyPKin Gentjana Rochi nousi maalipörssin kärkeen lauantaina kahdeksalla osumalla. Ilveksen maaliahnein pelaaja on ollut Roosa Ärväs neljällä pussilla.

Liigaotteluissa JyPK ei ole saanut Ilvekseltä vielä pistettäkään. JyPKin tarkoitus on karkoittaa tuo tilastomörkö torstain jälkeen.


97 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page