top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Ketsuppipullosta lensi korkki


JyPKin kone rallatteli iloisesti 5-2 voiton ONS:sta Vaajakoskella.

Kotijoukkue oli alusta asti hienoisesti niskan päällä. ONS:lla oli yksi vaarallinen tilanne, mutta avausmaalin teki kuitenkin JyPK. Gentjana Rochi sai 15. minuutilla haluttuunsa keskityksestä kuudentoista sisälle jäänen pallon ja sijoitti sen ohi oululaisvahti Liisa Rahkolan.

ONS kuittasi kuitenkin vajaa 10 minuuttia myöhemmin kun kuudentoista rajalle pyörimään jäänyt flipperipallo löysi Veera Vääräkosken jalan, joka suupaisi sen ohi Pauliina Tähtisen.

JyPKille tasatilanne maistui vain vajaan viisi minuuttia. Heidi Toukolan keskittykseksi tarkoitettu pallo yllätti ilmeisesti oman pelaajan maskiin jääneen Rahkolan. JyPK sai vielä todellisen pukukoppimaalin ja se karkasi 3-1 johtoon Gentjana Rochin kahdestakymmenestä metristä lähteneellä upealla vedolla takayläkulmaan.

Toinen puoliaika ehti vanhentua vain neljä minuuttia kun Lavdije Begollin upea pystysyöttö vapautti Tytti Jaakkolan rangaistusalueella, joka ohitti vastaan tulleen Liisa Rahkolan. Vihreäsydämiset siirtyivät jo ratkaisevan tuntuisesti 4-1 johtoon. Tästä kihauksesta kerkesi kulua vain vajaa viisi minuuttia ja Voimalla vihreän sydämen kaikui jälleen Vaajakosken liikuntapuistossa. Gentjana Rochi sai Lavdije Begollin syötön haltuun kuudentoista rajalla, leikkasi sisään ja ampui vastustamattomasti etuyläkulmaan 5-1. Kolmas maali ja knalli päähän.

ONS pääsi lopussa kaventamaan Katrina Guilloun maalilla, mutta loppulukemat kirjattiin JyPKin pirteän esityksen jälkeen 5-2. Liiga jatkuu Vaajakoskella jo ensi torstaina. Vastaan hiipii pelivireensä löytänyt Ilves. Ottelu alkaa klo 18.30.


166 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page