top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Tärkeät pisteet jaossa lauantaina


JyPK on pelannut kotiotteluita harvakseltaan alkukaudesta. Lauantaisesta ONS -ottelusta alkaen sitä herkkua on luvassa kolme ottelua putkeen.

Putki alkaa siis ONS -kohtaamisella Vaajakosken liikuntapuistossa lauantaina 26.5. klo 15. Liigan keskikasti on tasainen ja jokainen piste on merkityksellinen taisteltaessa paikasta yläloppusarjaan.

JyPK haki, tästä hetkestä katsoen, sydäntalvella vieraspisteet Oulusta maalein 1-2. Oulussa JyPK hallitsi ensimmäistä puoliaikaa, mutta toisella puoliajalla ONS vei peliä. Pisteet kuitenkin matkasivat Jyväskylään. Sen jälkeen joukkueella oli keväällä vaikea jakso, jossa pisteitä ei herunut. Kaksi viimeistä ottelua ovat tuoneet kaksi tasapeliä vieraista ennalta katsoen hankalista paikoista. Ottelut olivat ehdottomasti kauden parasta antia, joten samaa noususuhdannetta pyritään jatkamaan kotiotteluissa.

Vieraat ovat pelanneet tuloksellisesti vuoristoratamaisesti. Sarjan alun kolme tappiota vaihtuivat pariin voittoon ja tasapeliin. Kuitenkin kaksi viimeistä liigaottelua on päättynyt tappioon vahvavireiselle HJK:lle kotona 1-2 ja vieraissa Ilvekselle 2-4. Joukkue on taistelemassa samassa ryppäässä yläloppusarjapaikasta JyPKin kanssa.

Tuohon ylä- ja alaloppusarjan erottavaan viivaan perustuu jännite myös lauantaina. Ottelun tärkeydestä kertoo se että joukkueet ovat pisteen välein viivan molemmin puolin, ONS kuudentena 7 pisteellä ja JyPK seitsemäntenä 6 pisteellä. JyPK tosin ottelun vähemmän pelanneena.

JyPKin kotipistetili on vielä avaamatta, ja katetta sille tilille joukkue lähtee tavoittelemaan lauantaina.

Joukkueiden parhaat maalintekijät ovat JyPKin Gentjana Rochi viidellä osumalla ja ONS:n Ode Fulutudilu neljällä pussilla.


98 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page