top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Kohteena Ahvenanmaa


JyPK matkaa lauantaina Maarianhaminaan Åland Unitedin vieraaksi. Lämpömittari alkaa hivellä kesälukemia, ollaan tultu kesälajin pariin. Viime kaudella JyPK oli niskan päällä vieden neljän ottelun pisteet 8-2.

Lauantai-ilta Maarianhaminassa tulee olemaan hikinen myös säätyypistä huolimatta. United kaivoi puhtaat kolme pistettä Hongalta kotonaan pari viikkoa sitten ja viime viikolla haki vieraspisteet Ilvekseltä jättäen manselaiset maaleitta lukemin 0-2.

JyPK kävi puolestaan niistämässä vieraspisteen hallitsevalta suomenmestarilta lukemin 1-1. Nihkeämmän jakson jälkeen piste Hongalta tuntui todella makealta.

Ahvenanmalaisilta löytyy tulivoimaa hyökkäyspäässä. Ålandin Isabella Mattsson johtaa liigan maalipörssiä kuudella osumalla. Liiga on ollut ainakin keskikastissa tasainen. Siksi jokainen ottelu saa korotetun panoksen. Tämä panos pöydässä, lähtee JyPK hakemaan kolmea pistettä Wiklöf Holding Arenalta lauantai-iltana.

JyPKiltä puuttuvat kokoonpanosta Pihla Hiltunen, Marika Ritvanen ja Tiia Pyyhkälä.

-Matka Ahvenenmaalle on oma tapauksensa jo matkana, eikä muutenkaan Maarianhamina ole ollut helppo paikka kyläillä. Viikonlopun Honka -ottelussa oli meiltä sitä taistelua ja loppuun saakka pelaamista jolla pystymme pelaamaan. Samalla asenteella lähdemme hakemaan pisteitä kun pilli viheltää 18.30, sanoo päävalmentaja Jukka Västinen


92 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page