top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Tasapeli Tapiolassa


JyPK ja Honka tasasivat pisteet lauantaina Tapiolan urheilupuistossa 1-1 tuloksella.

Honka hallitsi puoliaikaa ja loi muutaman vaarallisen maalipaikan jo ennen jakson puoliväliä toimittaen pallo jo kertaalleen ylärimaan. Hallinta tuotti tulosta 22. minuutilla kun Kaisa Ranki pääsi oikelta laidalta kuudentoista sisään ja sijoitti pallon etukulmasta ohi Pauliina Tähtisen. Honka hallitsi puoliaikaa loppuun saakka, mutta lisämaaleja se ei saanut aikaiseksi.

Toiselle puoliajalle tuli aggressiivinen ja aktiivinen JyPK. Pallokerho taisteli ja painoi pelin keltamustaraitojen päätyyn. Palkinto taistelusta tuli 62. minuutin jälkeen, kun Tiina Tiainen pääsi silmätysten honkavahti Paula Myllykosken kanssa ja nosti pallon hänen yli, tasoittaen ottelun 1-1.

Honka sai luotua lopussa painetta JyPKin päähän. Se loi muutaman tekopaikan, mutta niitäkään lähentelyjä ei tarvinnut mitata kuitenkaan senttimitalla.

Tiiu Puhakainen pelasi lauantaina ensimmäisen liigaottelunsa.


145 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page