top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Lauantaivieraana Espoossa


JyPK matkaa lauantaina Espooseen Hongan vieraaksi. Honka kärsi viikko sitten 2-1 vierastappion Maarianhaminassa. JyPK puolestaan hävisi kotonaan HJK:lle 0-4.

Tappio oli Hongan ensimmäinen tällä kaudella. Tappiosta huolimatta joukkue on odotetusti liigan kärkipäässä toisella sijalla. Se on päästänyt viidessä pelaamassaan ottelussa kolme osumaa ja paukuttanut ohessa 14 pussia, joten on selvää että iltapäivästä Tapiolan urheilupuistossa tulee hikinen.

JyPK haluaa palata pisteillä merkitylle polulle kolme tappion jälkeen. Lopputulos HJK:ta vastaan ei anna täyttä kuvaa ottelusta. JyPKillä oli hetkensä päästä otteluun kiinni, mutta helsinkiläiset pitivät oman pakettinsa kasassa.

Hongan paras maalintekijä Ella-Rosa Huusko on viimeistellyt espoolaisille neljä maalia. Neljässä maalissa on myös JyPKin Gentjana Rochi, joka aloittaa tänään vaihtopenkillä. JyPKiltä puuttuu lauantaina muutamia avauskokoonpanon pelaajia loukkaantumisten vuoksi. Avauksessa ovat tänään kauden ensiminuutit pelaava Tiiu Puhakainen, sekä jo HJK ottelussa kauden ensimmäiset minuutit pelannut Sanna Rein.

JyPKille ottelussa on yksi takuuvarma ero aiempiin otteluhin. Se pelataan nurmella.

Viime kaudella joukkueiden väliset kohtaamiset olivat tasaisia, joista molemmat vei nimiiinsä Honka maalin erolla.

- Meillä on kova halu takaisin pisteiden makuun. Pienistä loukkaantumisista huolimatta lähdemme Espooseen taistelemaan ja pisteet mielessä. Honka on ollut odotetun kova ja jokaisesta pallosta pitää taistella loppuun saakka molemmissa päissä kenttää, maalailee päävalmentaja Jukka Västinen


91 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page