top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

HJK vierailee Jyväskylässä


JyPK jatkaa Naisten Liigan kautta sunnuntaina. Vappua otetaan vastaan Viitaniemessä, kun Jyväskylään saapuu vieraita Stadista. Suomifutiksen kolme legendaarista kirjainta HJK.

Joukkueiden kuntopuntarit ovat erilaiset. HJK on voittanut kolme viimeistä otteluaan. Se haki Kuopiosta niukan 0-1 vierasvoiton ja kaatoi sitä ennen kotonaan Åland Unitedin sekä Ilveksen. Huomion arvoinen asia on se, että HJK on päästänyt viimeiseen kolmeen otteluun yhden maalin rangaistuspotkusta.

JyPK taipui viikko sitten PK-35:lle vieraskentällä maalein 3-1 ja kauden kotiavauksesta kävi nappaamassa pisteet TPS numeroin 0-1.

Joukkueelle on jäänyt parista viimeisestä ottelusta hampaankoloon. Se olisi tarkoitus putsata pois sunnuntaina. Tappiosta huolimatta PK-35 -ottelun loppua JyPK hallitsi, joka antoi positiivisen signaalin tulevaan.

- Haluamme ehdottomasti kolme pistettä ja Viitaniemessä nähdään taisteleva JyPK. Ehjä 90 minuutin suoritus on siinä tärkeä osuus, ja helppoa iltapäivää ei tule, sanoo toppari Jasmin Miettinen.

JyPKin avauskokoonpanossa on muutoksia aiempaan loukkaantumisista johtuen. Kokoonpanosta puuttuvat tänään Gentjana Rochi, Pihla Hiltunen sekä Tiia Pyyhkälä. Maalissa pelaa HJK:ta vastaan Juuli Kainulainen.


131 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page