top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

PK-35 vahvempi Vantaalla


Vantaalaiset eivät olleet vieraskoreita ja pisteet jäivät Myyrmäkeen lukemin 3-1. PK aloitti vahvasti ja määräsi ottelun kulun. Maalia saatiin odottaa avausjakso puoliväliin. Ensin parinkymmenen minuutin jälkeen Kaisa Collin laukoi pallon ylärimaan. Muutama minuutti myöhemmin Collin pääsi reboundin jälkeen tökkäämään pallon maaliin osuen samalla maalivahti Pauliina Tähtiseen. Tähtinen pystyi kuitenkin jatkamaan peliä törmäyksen jälkeen. PK-35 hallitsi ottelutapahtumia ja painoi pelin JyPKin alueelle. Ensimmäisen puoliajan lisäajalla Iina Salmi sai pallon rangaistusalueella ja sijoitti PK:n 2-0 taukojohtoon.

JyPK vaihtoi kentälle tauolla Emmi Mannisen. Tauon jälkeen JyPK sai paineen vantaalaisten päätyyn. PK iski kuitenkin terävästi vastaan ja Kaisa Collin siirsi joukkueen maalinedustalta 3-0 johtoon illan toisella maalillaan.

JyPK vaihtoi reilun 50 minuutin pelin jälkeen kentälle Tiia Pyyhkälän. Pallokerho otti ohjat itselleen mitä pitemmälle 2. puoliaika kului ja kavensi 72. minuutin kohdalla. Emmi Manninen katkaisi syötön ja toimitti pallon Tiina Tiaiselle joka löysi Tytti Jaakkolan vapaana rangaistusalueelta. Jaakkola pääsi vastakkain Emma Immosen kanssa ja sijoitti pallon oikeaan takanurkkaan. JyPK hallitsi ottelun loppua. Marika Ritvanen laukoi vielä terävästi, vapaapotkun jälkitilanteesta, mutta Manninen PK:n maalilla kesti ja loppulukemiksi Myyrmäen stadionilla jäi 3-1.

Liiga jatkuu JyPKin osalta sunnuntaina kun vieraaksi Viitaniemeen saapuu HJK.


134 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page