top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

TPS haki pisteet Palokasta


JyPK aloitti launataina kotikautensa tappiolla. TPS haki pisteet Palokan liikuntapuistosta lukemin 0-1.

Avausjakso oli tasainen. Molemmilla oli omat momentuminsa, mutta varsinaisia huippupaikkoja ei siunaantunut. 30. minuutilla TPS:n Tiia Savolainen pääsi flipperipallon jälkeen läpiajoon ja ohitti Pauliina Tähtisen. Tauolle lähdettiin tilanteessa 0-1.

Toinen puoliaika pelattiin enemmän TPS:n kenttäpuoliskolla, mutta tasoitusmaali jäi syntymättä. Tosin JyPK sai pallon maalin kulmapotkun jälkitilanteesta, mutta se jäi valitettavasti ottelun tuomareilta huomaamatta. Lopun lievästä hallinnasta huolimatta tasoitusta ei Palokassa nähty ja turkulaiset matkaavat kotiin kolme pistettä mehevämmällä bussilla. JyPK on seuraavan kerran tulessa ensi lauantaina Vantaalla PK-35 vieraana.


145 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page