top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Kotiavaukseen vieraita Turusta


Kevät teki auringosta huolimatta tepposensa ja Naisten Liigan kausi käynnistyy JyPKin osalta lauantaina Palokan Liikuntapuistossa Viitaniemen sijaan. Ottelun lähtökohdat ovat vähän erilaiset. TPS:lla on vielä voittotili avaamatta ja takataskussa piste, kun taas JyPK on kerännyt kahdesta ottelusta neljä pistettä. JyPKillä Kuopion tuliaisina oli piste, kun savolaiset kirivät kahden maalin johdon kiinni ottelun lopulla. TPS puolestaan hävisi kotona PK-35:lle 0-2. Lisäsävyn otteluun tuo JyPKin viime vuoden kapteenin Laura Katteluksen pelaaminen TPS:n riveissä. - Vähän tietysti muuttaa valmistautumista, kun ottelu on Palokassa joka ei ole meidän normaali kotikenttä. Kuopion ottelusta jäi vähän hampaankoloon ja haluamme parantaa peliä Kuopiosta, toteaa kapteeni Maria Alanko.


60 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page