top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

JyPK kohtaa Pallokissat viileissä tunnelmissa


Liigakauden avaus soi duurissa, kun Oulusta tuliaisina oli kolme pistettä. Sarja jatkuu tänään sillä kuuluisalla Pönttövuoren derbyllä, kun JyPK matkustaa Pallokissojen vieraaksi Kuopioon. Kuopiolaiset avasivat sarjakauden tappiolla Maarianhaminassa, joten vastassa tulee olemaan sisuuntunut kissalauma. Oman mausteensa otteluun tuo sää joka lupailee konkreettisesti kylmää kyytiä molemmille joukkueille, sillä pelipaikkana toimii Savon Sanomat areena.

- Haemme edelleen ehjää suoritusta koko 90 minuutille. Kolme pistettä sarja-avauksesta lämmittävät, mutta paljon jäi vielä parannettavaakin. Päivä kerrallaan tehdään töitä ja suunta näyttää olevan oikea. Helppoja pisteitä ei ole luvassa tänäänkään. Siihen sää tuo mukaan oman tekijänsä. Uskon kuitenkin, että pelaamalla omalla tasolla ja tekemällä oikeita asioita jatkamme pääsiäistä kolme pistettä rikkaampana, toteaa päävalmentaja Jukka Västinen.


109 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page