top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Otteluennakko ONS-JyPK (harjoitusottelu)


JyPK pelaa tänään Oulussa ONS:n vieraana viimeisen harjoitusottelunsa ennen ensi lauantain sarja-avausta. Kyseessä on todellinen kenraaliharjoitus, sillä joukkueet kohtaavat toisensa myös sarja-avauksessa 24.3.

- Hyvillä fiiliksillä lähdetään Oulun harjoitusmatsiin ja haetaan pikkuisen jo ennakkoasetelmia viikon päästä alkavaan sarjaan jossa avauksessa myös sama vastustaja ja pelipaikka. Joitakin pelipaikka kokeiluja vielä tehdään ja lähdetään hakemaan ehjää 90 minuuttista, toteaa päävalmentaja Jukka Västinen.

Maalivahti Pauliina Tähtinen katsoo myös jo kohti sarja-avausta.

- Joukkueessa on hyvä fiilis ja lähdetään pelaamaan lauantaina ikään kuin viikon päästä sarja-avaukseen jolloin panoksena on sarjapisteet.


160 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page