top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Heidi Toukola jatkaa Pallokerhossa!


Heidi Toukola nähdään JyPKin paidassa myös tulevalla kaudella.

Heidi Toukola palasi takaisin JyPKiin viime kaudelle. Edellinen kausi 2016 meni Kuopion Pallokissojen paidassa, jossa hän pelasi ensimmäisen Naisten Liiga kautensa. Tuona kautena Toukola jäi Kuopiossa pieneen rooliin, eikä peliminuutteja kertynyt paljoa.

Meidän onneksemme Toukola palasi Jyväskylään, sillä ”Toukka” oli JyPKin yksi viime kauden avainpelaajista ja pelasi ottelusta toiseen todella vahvasti.

Toukola pelasi lähes kaikki viime kauden ottelut, viisi ottelua jäi väliin loukkaantumisten vuoksi. Pelatuissa otteluissa Toukola oli avauskokoonpanossa joka kerta ja pelasi täydet 90minuuttia. Maalejakin syntyi kolme kappaletta.

Monipuolinen pelaaja, joka pelaa hyvin molempiin suuntiin. Viime kaudella pakin paikalla pelannut Toukola tukee hyvin hyökkäyksiä ja tuo hyviä variaatioita hyökkäyksiin. Puolustussuuntaan Heidin vahvuudet ovat 1vs1 pelaamisessa. Nopeudensa ansiosta hänestä harvoin vain juostaan ohi.

18 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page