top of page

Äitienpäiväksi vieraita Ahvenanmaalta


JyPK saa äitienpäivänä vieraita Ahvenanmaalta. Harjulta Viitaniemeen siirretty ottelu on kauden kolmas kotona. Liigahistoriassa joukkueet ehtivät kohdata 2017–2021 15 kertaa. Pallokerhon saldo Ålandia vastaan on tasainen 5 voittoa 4 tasapeliä ja 6 tappiota. Pallokerho oli niskan päällä aiempina kausina ja Åland myöhempinä.


Åland United aloitti kauden tahmeasti kahdella tappiolla. 0–3 voitto HPS:n vieraana varmasti teki hyvää, vaikka PK-35 Vantaa kävi viime hetkillä niistämässä pisteen Maarianhaminassa. Materiaali riittää pelaamaan mitaleista. Se lienee selkeä asia. Valmista peli ei ole toistaiseksi ollut. Jyväskyläläisittäin mielenkiintoa lisää se, että Pallokerhon kasvatti Riikka Lilja pelaa Ålandin paidassa sekä pari vuotta sitten JyPK:ssa lainalla käynyt Aada Törrönen on niin ikään maarianhaminalaisten hyökkäyskalustossa.


Pallokerho kävi Espoossa Hongan vieraana tuliaisina 0–1 tappio. Espoossa pisteiden tiellä oli tehottomuus. Maalipaikkoja oli riittävästi jopa voittaa ottelu. Ottelu alun hieman onnekas maali toi voiton Espooseen, mutta muutoin Honka ei päässyt montaa kertaa maalipaikoille. Sunnuntaina tehokkuutta tarvitaan sillä Ålandkin on saanut hieman hapuilevan startin jälkeen palasia kohdalleen. Pallokerholla on ollut kahdessa viime otteluissa tarvittavat avaimet voittoon. Se on myös puolustanut hyvin. Sinänsä hyviä merkkejä. Tulosurheilussa kuitenkin numerot merkitsevät. Vihreät tulevat saamaan tarvittavat paikkansa myös sunnuntaina ja pystyy taistelemaan pisteistä. Sitä kannattaa tulla seuraamaan äitienpäivän kunniaksi ja ottaa oma äiti mukaan. Äideillä on otteluun vapaa pääsy.

36 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

댓글


bottom of page